Sabine, Pascalle, Bregje, Hedwich - 30-05-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Met zijn vieren hebben we 4 maanden stage gelopen in Yogyakarta. Via jullie website hebben we een vakantie naar Sumatra geboekt. Dit was super, we zijn hier heel tevreden over. Het leukste vonden we de orang-oetans en de olifanten, dat was ook onze voornaamste reden om te gaan.
 
We hebben de olifanten gewassen en er op gereden tijdens een tochtje door de jungle.  Dat de accommodatie in Tangkahan eenvoudig is, was voor ons geen probleem, dat hoort er bij. Je kunt geen ressort verwachten midden in de jungle. Toen we 's avonds buiten zaten, werden we gevraagd om bij de "locals" te komen zitten. Dat vonden wij heel leuk! We hebben de hele avond liedjes gezongen en gitaar gespeeld. Ze kenden zelfs "Het is een nacht" van Guus Meeuwis! Niet tot diep in de nacht natuurlijk.. want er is maar stroom tot 23.00 ;-)
 
Het Tobameer draaide meer om de cultuur van de bevolking en het verhaal van het ontstaan van het enorme meer. Dit had minder onze interesse dan de dieren. Heel erg leuk vonden we het eten bij een lokale familie in Medan. Een ritje in een bentor is natuurlijk altijd leuk om mee te maken. De halve buurt liep uit toen wij bij het huis aankwamen. Het eten was lekker en de mensen vriendelijk. Al met al een geslaagde Sumatra vakantie!


Indonesië reizen - Samen met de kids op de foto! Sumatra.Indonesië reizen - Orang-oetan, Bukit Lawang. Sumatra reizen.Indonesië reizen - Karo-Batak dansers. Tobameer, Samosir, Sumatra reizen.Indonesië reizen - Ritje op olifant. Tangkahan, Sumatra reizen.Indonesië reizen - Wie wast wie? Olifanten wassen Tangkahan, Sumatra reizen.


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel