Eddy Koopman - 24-09-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De reis was perfect georganiseerd. Overal stond iemand met een bordje op ons te wachten.
Bij aankomst ontvingen we nog een fors pakket met extra informatie over de bestemmingen. Alles bleek reeds geregeld als we ons zorgen maakten of het wel goed ging. De tijdsplanning (drukte / rust) was perfect. Als klap op de vuurpijl had de organisatie er zelfs aan gedacht om op taart te trakteren op de verjaardag van één van de reisgenoten.

We hadden mooie accommodaties, wel soms een beetje krap met een 3e bed. De hotelletjes in Sidemen en Amed waren de twee mooiste, Jepun bungalows op Gili Meno is een afrader; slechte schoonmaak en onderhoud.

De culinaire excursie in Yogyakarta is een absolute aanrader, erg leuk; achterop een scooter lokale eettentjes af en een koekjesfabriek bezoeken.
De wandelingen met gids bij Candi Sukuh en Candi Setoh waren ook erg leuk. Dit geldt ook voor de wandeling (soft trekking) bij Munduk met o.a. een waterval en de kruidnageloogst en bij Sidemen; de rijstveldwandeling. 
Snorkelen boven een scheepswrak in Amed zeer de moeite waard. Zonsopgang Bromo en bezoek Mt. Batur ondanks drukte zeer de moeite waard.
We raden reizigers aan wat vaker een gids te nemen, zodat je veel meer opsteekt van de leefwijzen en de natuur.

Al met al een fantastische reis!


Indonesië reizen - In de becak in YogyaIndonesië reizen - Heel veel brommers - YogyakartaIndonesië reizen - Er wordt hard gewerkt in TawangmanguIndonesië reizen - Wandeling bij Candi SukuhIndonesië reizen - Op het platteland - TawangmanguIndonesië reizen - De zandzee in de caldera van de BromoIndonesië reizen - Strijklicht bij de BromoIndonesië reizen - Ook hier oogst - BromoIndonesië reizen - Zonsopkomst bij de BromoIndonesië reizen - Blikwerk bij KalibaruIndonesië reizen - De rijstvelden bij MundukIndonesië reizen - Indonesische hapjesIndonesië reizen - Een lunch te koopIndonesië reizen - DuikcursusIndonesië reizen - Balinese dansIndonesië reizen - Strand van Gili MenoIndonesië reizen - Gili Meno


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel