Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jan en Truus Nooijen - 12-08-2011
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wij hebben Bali ervaren als een paradijselijk eiland met zijn prachtige natuur en zijn vriendelijke en toegankelijke bevolking. Het reizen met lokale chauffeurs gaf  veel inzicht in hun leefwijze. Alle transfers sloten goed op elkaar aan, we hoefden nooit te wachten.
 
Ons hoogtepunt was een verblijf in Rinjani mountain Garden op Lombok met overweldigende natuur, enorme watervallen en een bijzondere sfeer. Een aantal dagen verblijven daar is een must wat ons betreft.
 
Ubud en Gili Air vonden wij erg toeristisch. Wij genoten vooral van de omgeving van Sidemen en Tabanan, waar de hotels tussen de kampongs staan en nauwelijks toerisme is. Maar de hotels in Sanur en Lovina, prachtig gelegen in weelderige tuinen en aan het strand nodigen uit tot reflectie en staren over de zee. De fietstocht  van Blayu naar Tanah Lot met daarna de zonsondergang op de laatste vakantiedag was een prachtige bekroning  op onze vakantiereis.