Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Taco de Groot - 25-09-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De variatie in de verschillende hotels was goed. Tabanan was een hele mooie start van de vakantie. Permuteran was qua oppervlakte groot, maar de huisjes waren mooi. Wel hadden we problemen met de airco en wifi, maar dit probeerde het hotel zeer pro-actief op te lossen. Het hotel Respati in Sanur vonden wij minder goed passen in vergelijking met de andere hotels. Sanur is meer gericht op massatoerisme en dit is dan ook goed te merken in het hotel en de aanliggende buurt. Wij zijn met name zeer te spreken over de accommodaties in Tabanan, Amed en Sidemen.
 
De organisatie was over het algemeen heel goed; we hoefden ons over niks druk te maken. Wel is de reis van Tabanan naar Permuteran anders verlopen dan in het informatieboekje; geen van de aangegeven plekken werden bezocht; we werden direct naar het nieuwe hotel gebracht.

De absolute hoogtepunten waren Tabanan, met het heerlijke eten, mooie uitzichten en heel vriendelijk personeel. Een hele goede start van de trip.
Daarnaast zijn de fietstochten en wandeltocht heel erg leuk en informatief en zie je de natuur en de dorpjes van dichtbij. 
De kleine opzet van de hotels met de huisjes en de persoonlijke aandacht is zeer prettig en draagt bij aan het relaxte vakantiegevoel. Bij bijna alle hotels waren veel leuke warungs te vinden waar je heel goed kon eten.
 


Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - De zee bij MenjanganIndonesië reizen - Rijstterrassen omgeving SidemenIndonesië reizen - PemuteranIndonesië reizen - En de boer ploegde voort - BaliIndonesië reizen - De rijstvelden van BaliIndonesië reizen - Pemuteran