Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Familie Smeur - 04-08-2015
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Wij hadden een prachtige reis die bij uitstek geschikt was voor het reizen met kinderen tussen 8 en 14 jaar. De fietstochten en wandelingen waren prachtig, op de juiste momenten afgewisseld met een dagje strand.
Wel zou ik iedereen aanraden om te reizen met rugzakken. Soms heb ik met verbazing en ja, soms ook wel wat leedvermaak mensen zien rond sjouwen met grote koffers over kleine paadjes, lange trappen en door zee om op een boot te komen.

De accommodaties waren altijd van prima niveau. Wat in het begin even wennen was was het lange wachten in restaurants van hotels, en de wonderlijke volgorde waarmee eten dan op tafel kwam, maar dat soort ervaringen hoort wat ons betreft bij reizen. Het leidt soms tot verbazing en verwondering en dat is best leuk.

Wij vonden alle excursies erg leuk, op eentje na. Achteraf vonden wij het dolfijnen spotten in lovina wel een heel circus. Het dolfinarium in Harderwijk is rustiger en beschaafder. Fietsen en wandelen, de dorpjes en tempels waren allemaal zeer de moeite waard. Een mogelijkheid waar jullie wat mij betreft nog eens naar zouden kunnen kijken is een mogelijkheid om één of twee dagen echt het oerwoud van lombok of bali in te gaan met een gids

De organisatie en informatievoorziening, gidsen en chauffeurs; alles was perfect. Het contact met jullie contactpersoon in Indonesië via sms verliep vlekkeloos, dus er hoefde helemaal geen problemen op gelost te worden.