Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Astrid, Rob, Merel (16) en Fleur (13) Goossens - 17-07-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een geweldige Bali reis gehad. Alles was supergoed geregeld. Het documentatiepakket bij aankomst was heel keurig verzorgd. We zijn buitengewoon tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij anderen.
 
Sidemen: echt een plaatje! In Sidemen gingen we raften. Wat een prachtige groene omgeving met watervallen. Rustige stukjes waarbij je om je heen kon kijken en genieten van de natuur, werden afgewisseld met actief en stoer. We hebben ook enorm gelachen, omdat we af en toe een flinke plens water kregen. Het was niet eng, maar precies leuk spannend. De meiden vonden het een combinatie van Droomland en Wildwaterbaan in de Efteling. We hebben zoveel lol gehad met elkaar!
 
De Purificatie Ceremonie nabij Ubud ging wel een beetje snel. Maar het was wel een heel unieke ervaring. Er was geen enkele andere toerist die dat deed. We voelden ons wel uitverkoren.
De Bike trip bij Ubud was zó leuk. We hadden een hele leuke gids. Kinderen stonden langs de kant van de weg te zwaaien. Sowieso wat een vriendelijke, lieve mensen in Bali.
 
De accommodaties in Sidemen en Amed vonden we heel mooi. Ubud was de kamer minder goed verzorgd, maar de tuin mooi en het is heel centraal gelegen.