Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ad, Elly en Thomas - 12-05-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Deze reis was heel bijzonder, omdat het de eerste keer was dat ik terug ging naar mijn geboorteland. Dit keer samen met mijn vrouw en zoon. Een eyeopener voor mijn zoon om voor het eerst in de tropen te zijn natuurlijk. In Bandung is het gelukt om in een archief films te bekijken, op zoek naar mijn geboortebewijs.
 
De reis is prima gegaan. We hadden voor West en Oost Java 2 verschillende chauffeurs, die beiden goed waren en deugdelijke auto’s hadden. Dat was wel nodig want de afstanden zijn heel wat groter dan gedacht. Op zich houd ik wel van zelf rijden op vakanties, maar in Indonesië moet je zelf niet willen rijden.
 
Wat ons ook prima beviel was het eten! De Culinaire tour in Yogyakarta was helemaal een kostje voor mijn vrouw. Thuis stapt ze niet achterop, maar hier stapte ze zó achterop bij de studenten die ons de stad gingen laten zien! Ach ja, daar hoort het er gewoon bij. We hebben nog wel pech gehad met een bankpas die in Nederland toch bleek geblokkeerd door de bank en een nare val. Maar jullie hebben de reis prima geregeld, petje af!