Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Familie van Lint - 03-08-2015
Cijfer voor deze reis: 10 van 10Wij waren verbaasd over de luxe van de verblijven; ik had verwacht dat het eenvoudige hotels zouden zijn. Het was heerlijk! Mooi, schoon, vriendelijke mensen, lekker ontbijt.
 
Het verblijf in het eco-resort in Sidemen vonden we echt een aanrader (en dit was nog wel een wijziging van hotel). Combinatie van moderne en sfeervolle huisjes en restaurant, prachtige tuin met een riviertje er dwars doorheen, fris zwembad met elke dag vers water uit het riviertje, lekker eten en aardige mensen. Het eco-aspect sprak ons ook aan.

We vonden alle excursies erg leuk, juist de afwisseling ook. Het was fijn dat de activiteiten 's morgens waren, 's middags lagen we lekker aan het zwembad! De hele reis was eigenlijk erg relaxed, ook onderweg zag je van alles (door de stops) en we hadden genoeg vrije tijd om zelf iets te doen. Het snorkelen bij Pemuteran vonden we wel een toppertje.
De hindoeïstische cultuur is ook erg vriendelijk en mooi, het sprak ons zeker aan.

Prima georganiseerd, echt onze complimenten! Normaal regel ik alles zelf, maar dit was echt heel relaxed (alweer..). De chauffeurs stonden op tijd klaar, de excursie geregeld, vouchers in de envelop, zeer duidelijke en uitgebreide reisplanning, prima!
Op onze eerste dag hadden we deze papieren niet van de chauffeur gekregen (ergens misgegaan?) maar één belletje naar jullie contactpersoon en de volgende dag was het gebracht bij ons hotel.

Als aanrader voor deze reis is het eigenlijk gewoon het rondreizen en van alles zien!