Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Nia van de Vaart en Nediah Zalm - 22-10-2012
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een bijzondere ervaring om in Bukit Lawang in het kindertehuis te slapen. Op zo’n manier contact hebben met de kinderen, dat zul je niet vaak mee maken. Bijzonder om te horen hoe Saskia haar hart heeft gevolgd en met haar man dit kinderhuis is begonnen. Aan hun motivatie en de kinderen zullen we nog vaak terug denken. Natuurlijk was het ook heel gaaf om de orang-oetans na een mooie wandeling in het wild te zien. We zagen ze zelfs eten, dat vonden we echt een hele gave ervaring. Het Tobameer was ook erg mooi en relaxed om een dag te zijn.
 
Slapen bij de Borobodur vonden we een hoogtepunt. Lekker ’s avonds een drankje doen met uitzicht op de Borobodur, volle maan erbij en de volgende ochtend de zonsopkomst: echt een cadeautje! Achterop de brommer bij onze gidsen toerden we door Yogyakarta voor de culinaire ontdekkingsreis. We hebben ontzettend lol gehad met deze meiden.
 
We vonden het heel prettig om enerzijds dingen georganiseerd te hebben, wat ter plekke veel tijd en gedoe scheelt, en anderzijds alle vrijheid te hebben. We zijn heel tevreden over de reis en zullen jullie zeker aanraden bij onze vrienden.