Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Mireille Duindam - 12-04-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een heerlijke vakantie, prachtige bestemming, supermooie dingen gedaan en heel goed geregeld!

De accommodaties waren allen van uitstekende kwaliteit,verrassend luxe eigenlijk. Vooral Adi Assri in Pemuteran en Puri Lumbung waren heel goed. Wel is het eten en drinken op de accommodatie zelf dan relatief duur, maar de overall prijzen op Bali liggen natuurlijk erg laag dus het blijft wel betaalbaar.


We hebben in Munduk een soft trekking gedaan, dit was echt heel erg gaaf en zeker een aanrader met ook zwemmen in de waterval. Daar hebben we ook een yogales gevolgd, was erg bijzonder met mooi uitzicht. Verder snorkelen bij Menjangan was ook heel leuk. Dolfijnen spotten in Lovina is enerzijds wel een bijzondere ervaring, maar ook een behoorlijk commerciële toestand met meer boten dan dolfijnen, waardoor het allemaal een beetje een opgejaagde vibe krijgt.

De organisatie was heel goed. Er heeft zich geen enkel probleem voor gedaan. De lokale chauffeurs waren vriendelijk, een enkeling wat minder spraakzaam.

Op Bali is het snorkelen echt heel mooi en ook een trekking door de fantastische natuur is een aanrader. En geniet natuurlijk met volle teugen van de Balinese keuken!