Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sanne - 18-03-2019
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wat is je eerste reactie?
Fantastisch, het oversteeg echt mijn verwachtingen. Het verblijf in de eco lodge bij Bukit Lawang staat met stip bovenaan bij onze mooiste ervaring van de reis. Vanuit de lodge hebben we een wandeling door het oerwoud gemaakt op zoek naar oerang oetangs, en we hebben ze gevonden! Prachtig om op zo een korte afstand van deze dieren te zijn.
 
Orang-oetans en 'tuktuk' tocht
Tijdens ons verblijf in de eco lodge zijn we door de jungle getrokken op zoek naar oerang oetangs, dit was een fantastische ervaring. Die middag zijn we op 'gemotoriseerde tuktuks' door de omliggende dorpen gereden, langs rijstvelden, de lokale tofu bakkers enz, dit was ook een super leuke beleving.
 
De accommodaties op deze reis
De eco lodge was absoluut de mooiste accommodatie. Erg netjes en schoon, fantastisch om een badkamer in de open lucht te hebben en het hoofdgebouw had een prachtige bovenverdieping waar we erg genoten van het uitzicht op de apen. Overigens waren alle accommodaties boven verwachting goed.

De organisatie van de reis
De reis was erg goed georganiseerd. We hebben de hele week dezelfde chaufeur gehad, die best wat Engels sprak, wat in ieder geval genoeg was om soms even kort wat dingen aan te wijzen of benoemen. Tijdens de reis werd onze chauffeur gebeld door de lokale vertegenwoordiger met de vraag aan ons of alles voor ons in orde was.
 


Indonesië reizen - Sumatra reis: orang-oetan jungle tocht