Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bob Schmelzer - 27-07-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De hoogtepunten van onze reis waren de orang oetans en het olifanten wassen op Sumatra met de prachtige natuur. Tevens was het heerlijk relaxen aan het Tobameer.
Op Java mag je de Borobudur, de Bromo vulkaan en ook zeker de culinaire tour door Yogyakarta niet missen.
Het snorkelen op Bali is prachtig met veel vissen en koraal enUbud is een leuke stad om souvenirs te kopen.
 
De informatievoorziening in de vorm van envelop met allerlei informatie over zowel programma als over de eilanden en de steden was goed. Alles was voor de rest prima geregeld: altijd iemand aanwezig en altijd op tijd. Wij vonden het wel jammer dat de chauffeurs heel beperkt Engels spraken.

We hadden mooie accommodaties op mooie plekken, van simpel (met alleen koud water) tot luxe met airco en zwembad. De mooiste vonden we de accommodaties aan het Tobameer en in Pemuteran.


Indonesië reizen - De grote en bijzondere orang oetanIndonesië reizen - De Buluh-rivier in TangkahanIndonesië reizen - De Sipiso-piso watervalIndonesië reizen - De BorobudurIndonesië reizen - De BorobudurIndonesië reizen - Kijkje in de krater van de BromoIndonesië reizen - Zonsopgang bij de BromoIndonesië reizen - Pura Ulun Danau, tempel in het Danau-meerIndonesië reizen - Boven Bali, op de terugweg..