Sabine, Hans, Mattie, Max en Froukje - 27-07-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Tijdens de gehele reis hadden we superleuke authentieke accommodaties. Altijd in de stijl van het land en voldoende gevarieerd. Voor ons sprongen het guesthouse in Kalibaru, het hotel aan de voet van de Borobudur en het aan-zee-resort in Pemuteran er uit. Maar ook de eenvoudigere kamer (met heerlijke bedden) in Bromo was geweldig!! En overal lieve mensen die ons begroetten.

Hoogtepunten  van de reis waren in 't oude Batavia: bezoek aan het cafe Batavia, waar je je waant in de koloniale tijd en aansluitend met gids Canur langs VOC-gebouwen en door de kampong.
De Bandung city-tour vonden wij echt een topper, met zoveel leuke verrassingen onder leiding van hele goede gidsen, maar ook de culinaire tocht (achterop de scooter) door Yogya was zeer de moeite waard; heerlijke lokale lekkernijen geproefd. Ook het snorkelen in die prachtige onderwaterwereld bij Menjangan, de yogasessie  in Ubud midden in de rijstvelden en 't strand van Seminyak bij zonsondergang waren heel bijzonder..
Maar vooral de Bromo jeeptoer vonden wij wel het meest spectaculair. Wat een belevenis; zeker doen!!!

We zijn vol lof over de organisatie van onze reis. Het klopte allemaal. Wij hadden twee erg leuke chauffeurs, waar we twee geweldige weken op Java mee hebben beleefd. Ze spraken redelijk goed Engels, gewoon voldoende en ze waren altijd op tijd, heel betrouwbaar, erg vriendelijk, gevoel voor humor en zeer behulpzaam.
 
De informatievoorziening, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis, was super. Zoveel informatie en overzichtelijk op papier gezet, we hadden een prima idee van wat we wanneer zouden gaan zien en konden ons vooraf goed inlezen. Alle excursies waren top geregeld!
 


Indonesië reizen - Uitzicht op de BorobudurIndonesië reizen - Tabaksveld bij TawangmangguIndonesië reizen - De Bromo vanaf het uitzichtspuntIndonesië reizen - Rijstvelden bij KalibaruIndonesië reizen - Hindoe-ceremonie op BaliIndonesië reizen - Het strand van Seminyak


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel