Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Siek Wijnia - 07-04-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Over Java, Bali en Kalimantan zijn we erg enthousiast. Op Sumatra vonden we de reisafstanden erg groot.
 
Jullie hebben jullie er een ambassadeur bij voor jullie organisatie

De variatie in accommodaties was heel groot en is ons enorm meegevallen. Bali wat de luxe betreft, Kalimantan, Loksado, de nieuwe ecolodge, waar we de eigenaren troffen die erg vriendelijk voor ons waren.
Bromolocatie, koud en klam, maar toch ook wel weer heel erg passend bij de locatie en we waren er goed op voorbereid.

Tips: Yogyakarta: gewoon twee dagen een becak huren en je door de stad laten touren, kost een paar euro en je bent de hele dag van het gezeur af.
Ubud:,gewoon een auto met chauffeur huren en je de omgeving laten zien met alles wat er maar te bewonderen valt. Verder hebben we het programma gevolgd, waar eigenlijk alles al in zat, enorme variatie, goede chauffeurs en gidsen.
 
Hoogtepunten: bezoek Yogyakarta,Kalimantan met vlottocht, verschillende boottochten en oerwoudexcursie,Sumatra, Bukit Lawang, kennismaken met de oerang oetans, Bali met snorkelexcursie en drie dagen Ubud. Eigenlijk teveel om op te noemen.
 
De informatievoorziening was erg goed. Iedereen was keurig op tijd, de reis verliep vlekkeloos. De weinige problemen die we hadden werden uitstekend opgelost door de lokale vertegenwoordiger.