Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Nick Schilders - 03-09-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een hele mooie vakantie gehad in Indonesië.  De accommodaties waren allemaal goed. De hotels in Bukit Lawang en aan het Toba meer sprongen eruit.

De organisatie was prima, alles goed geregeld. Ook de door ons meegenomen surfplank (wave-ski) is keurig opgeslagen en vervoerd.
Onze driver Adi op Sumatra was super. Attent, vriendelijk, behulpzaam. Ondanks dat Engels soms lastig voor hem was, hebben we toch volop informatie van hem gekregen. Ook onze gidsen in de jungle, Gintha met zijn broer en neef, waren top, erg deskundig en bovendien gezellig.

Het hoogtepunt van de reis was de jungle trek in Bukit Lawang: echt super. Stevig klimmen, warm en pittig (zeker voor onze zoon van 10 jaar) maar absoluut de inspanning waard. Een onvergetelijke 'close encounter' met een orang oetan, afkoelen in de rivier waar naast ons een varaan uit het water kroop, heerlijk eten, avontuurlijk overnachten... fantastische ervaring!