Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bart en Irma Nannings - 18-10-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Een geweldige vakantie in een prachtig land wat overweldigen indrukken heeft achter gelaten.
Footprint Travel is volgens ons de reisorganisatie bij uitstek als je een reis wil maken naar Indonesië en echt wat van het land en de inwoners wil ontdekken. Ze kunnen je op Java de plekjes laten zien waar nog maar weinig toeristen komen of zijn geweest. Buiten de standaard plekken vonden wij de Culinaire excursie op de scooter een echte aanrader, want scooter rijden doet iedereen daar. En Malang is echt de moeite waard om een paar dagen te verblijven. verder zijn de vulkanen Merapi en Ijen zeer de moeite waard om te bezoeken. ook de watervallen zijn prachtig. Bali is echt een eiland als je van rust en zonnebaden houdt, Voor ons iets te toeristisch maar wel genoten van de mooie hotels en het strand. Wij gaan zeker nog een keer terug en dan weer met Footprint Travel, dat is ons enorm bevallen.

Over de organisatie van de reis
Het waren stuk voor stuk geweldige accommodaties, de ene sprong er uit met luxe de andere was weer betoverend qua tuin en omgeving. Al onze excursies waren zeker de moeite waard, wat hebben we een mooie en leerzame dingen gezien. Wij kunnen niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Ondanks dat alles van te voren geregeld was hadden wij toch een heel vrij gevoel. Alles was mogelijk, chauffeurs waren top en gidsen bereid tot meer als waar ze voor ingehuurd waren. 
 

Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -