Sjoerd van Horssen - 02-10-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze reis met Footprint Travel was geweldig! Super goed geregeld! Op Java veel gezien met als hoogtepunten de Bromo vulkaan en de beklimming van de Ijen vulkaan. De jeeptocht naar de Bromo was een hele mooie ervaring, en ook de zonsopgang. De rondleiding op de koffieplantage nabij Ijen vulkaan was ook heel leuk, vooral omdat de gids ook nog eens Nederlands sprak. Op Bali en Gili Meno lekker kunnen genieten van al het moois. Alles was tot in de puntjes geregeld en de hotels waren echt super. Echt een aanrader!

Accommodaties
Alle hotels waren van goede kwaliteit. Leuk dat er af en toe guesthouses tussen zaten voor een leuke afwisseling. Seri resort op Gili Meno was echt super. Maar ook de nacht op de koffieplantage in Kaliklatak bij Ijen was een bijzondere ervaring.

Organisatie
Vooraf was ik benieuwd wat we aan zouden treffen. Maar vanaf minuut 1 was alles heel goed geregeld. De chauffeurs spraken allemaal prima Engels en wilden graag wat vertellen over de omgeving. De treinreizen gingen als vanzelf en fijn dat je bij aankomst gelijk wist waar je heen moest. Ook de excursies waren goed geregeld en er was ruimte om een eigen invulling te geven. Gedurende de reis hebben we geen contact hoeven opnemen met de reisorganisatie. Alles was wat ons betreft heel goed geregeld. 

Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -