Marli Visschedijk - 11-08-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Het hotel in Pemuteran was absoluut het beste en het hotel bij de Bromo echt het minste. Ook het alternatieve hotel in Munduk was het niet geweldig en had ik liever een upgrade gehad. Daarentegen was het hotel bij de Borobudur weer erg goed.
De upgrade op Gili Meno is ons erg goed bevallen en een dagje extra op dit eiland zou ik aanraden, dan kom je echt even tot rust.
 
Wat betreft de excursies was het snorkelen bij Menjangan eiland echt prachtig. Ook de Borobudur is natuurlijk echt een highlight. De rit in de jeep naar de Bromo vonden we spectaculair en de trekking in Munduk was heel bijzonder.
In Ubud is de Kecak voorstelling (apendans) een echte aanrader.  En tenslotte raad ik zeker aan om op Gili Meno een snorkeltrip te boeken.

De organisatie van de reis was erg goed. Erg fijn dat er een chauffeur voor je klaar staat en dat je de lokale vertegenwoordiger kunt bellen. Verder was het heel fijn om precies te weten waar je aan toe bent qua tijden, maar er stonden ook wel wat foutjes in de informatie.
De chauffeur die we hadden tussen Malang en Pemuteran was fantastisch. Hij was vier dagen bij ons en echt een super vent!
 
Een fantastische reis! Veel gezien, gedaan en genoten!


Indonesië reizen - Verkoopster op het strand van Gili MenoIndonesië reizen - Gili Meno: zonsondergang op een paradijselijk eilandIndonesië reizen - Het strand van Gili MenoIndonesië reizen - Indonesië: het landschap bij de Bromo


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel