Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Carien van der Velden - 28-08-2014
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Super vakantie gehad in Indonesië; op Java, Bali en Gili Meno. Een reis waarbij we in een korte tijd heel veel gezien en gedaan hebben. Onvoorstelbaar veel, waardoor we nu thuis nog extra nagenieten van alle mooie foto’s en herinneringen.
 
Wij kunnen Footprint Travel zeker aanbevelen;  de service en manier waarop rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen vonden wij erg prettig. We geven de reis dan ook een 8.
 
De organisatie was prima. Goede auto`s, chauffeurs op tijd. Gidsen goed verstaanbaar. Prima, niets op aan te merken!
 
De meeste accommodaties vonden wij prettig, zoals die in Jakarta, bij de Borobudur en het hotel in Ubud. De hotels in Munduk en Sanur waren top. Op Gili Meno is de accommodatie wel heel basic, maar het ligt op een mooie locatie. Het hotel in Yogyakarta vonden we niet zo goed.
 
Eigenlijk vonden we bijna alle excursies die we hebben gedaan de moeite waard!
 
De Herbal Walk in Ubud vonden wij niet zo bijzonder. Lily, die ons rondleidde, is echt een schat, maar bleef wel heel erg veel vertellen.  In haar winkeltje heeft ze ons  nog het een en ander laten zien en uitproberen. Dat gaf dan wel weer wat extra`s
 
In Yogyakarta het real-life Indonesië gezien. De drukte en hectiek van de stad, de vele scooters, maar vooral de altijd lachende en gastvrije mensen. Wat een andere wereld!!! Jalan Malioboro is de moeite waard om overheen te lopen. Zeker de winkel Mirota is een echte aanrader. Je vindt hier alles wat je jezelf maar kan bedenken! Tevens kan je er ook mooie foto`s in Batik-kleding maken.
 
Borobudur en Prambanan, beide magische locaties. Zorg wel dat je het verhaal van de tempels weet, dat geeft een extra mooi beeld.
 
Het hotel in Munduk vonden wij wonderbaarlijk. Wat een oase van rust en stilte in een prachtige omgeving! Appartementjes tussen de rijstvelden. Typischer Indonesisch kan niet! We hebben hier heerlijk genoten!
 
Op Gili Meno met snorkels en duikbril genoten van de prachtige onderwaterwereld. Prachtige locatie een waar paradijs. Even echt relaxen!
 
Een erg afwisselende reis dus, met van alles wat: avontuur, rust, natuur, drukke steden….
Voor ons kon het niet beter en completer! Dank je wel, Footprint, voor de super service en het plannen van deze onvergetelijke reis!