Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Hannelot Van Berckel - 02-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De hotels waren heel schoon, veelal rustig en netjes op vaak onverwachte plaatsen. Altijd precies daar waar 'het' te doen is. Prachtig vonden we het hotel vlak bij de Borobudur, mede door de kleinschaligheid en de uiterst vriendelijke staf. Prachtige en onverwachte oases van rust midden in de steden Yogyakarta en Ubud. Ook schitterend was de bloemenovergoten suite in Lovina.

De excursies naar de Borobudur en de Bromo vulkaan zijn uiteraard geweldig. Boven verwachting goed is de culinaire brommertour door Yogyakarta. In Lovina hebben we zelf nog een dolfijnen/snorkeltour geboekt omdat we de vroege tocht erg massaal vonden, waardoor we de dolfijnen niet of nauwelijks hebben gezien.

De organisatie was prima. Alle chauffeurs waren keurig op tijd en we werden hartelijk ontvangen. Sommige chauffeurs hebben ons meegenomen off the beaten track; zoals Wayan die ons de rijstvelden in Bakas heeft laten zien. Wij vonden dat informatiever en bijzonderder dan de officiële excursie de dag erna in Ubud. De beschrijving van de excursie naar de Bromo vulkaan vonden wij verwarrend, waardoor niet duidelijk was wat de bedoeling was.
 


Indonesië reizen - Infinity poolIndonesië reizen - Platteland van JavaIndonesië reizen - Rijstveld van BaliIndonesië reizen - Schommelen op BaliIndonesië reizen - RijstveldenIndonesië reizen - Hindoe dame in UbudIndonesië reizen - Ploegen van het rijstveld, met zilverreigersIndonesië reizen - Rijstterrassen, BaliIndonesië reizen - Markt van UbudIndonesië reizen - Markt van UbudIndonesië reizen - Rijstvelden van Ubud