Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
George en Gerda - 10-10-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben een geweldige reis gemaakt; hij voldeed volledig aan de hooggespannen verwachtingen! De reis krijgt dan ook een 8 tot 9 en we raden Footprint Travel absoluut aan.
 
De accommodaties waren prima. We waren alleen minder tevreden over Onong’s Palace in Tomohon; hooggelegen, dus koud 's avonds en matig geoutilleerd! En het "beloofde zwembad" op Bunaken moet nog gebouwd worden…  Jammer is wel dat alles scheef moet zitten of loshangen.

Alle excursies waren goed te doen en interessant; een uitzondering was het zwemmen in de hot-springs in de Minahassa; dit is onmogelijk zonder brandwonden op te lopen.
De klotok-reis mag je niet missen en ook het snorkelen rond Bangka en Bunaken niet. De bamboetocht was subliem en ook de jungle-wandelingen naar de tarsiers zijn een aanrader!
 
De organisatie was uitstekend; we hebben geen moment getwijfeld dat "zaken ter plekke" niet opgelost konden worden. Verder was alles keurig op tijd en goed geregeld.

Alles, wat vooraf aan info wordt gemeld, wordt ook tijdens de reis bewaarheid; de verzamelplaatsen voor de oerang-oetangs, het vuurvliegjes-diner op de klotok, de onderwaterwereld, de tarsiers en hornbillvogel in Tangkoko, de schitterende lokatie in Loksado, het beklimmen van de mawahu-vulkaan, pullisan-resort enz, enz, enz................
 
Na een mooie reis waren we wel weer blij met alle comfort in Nederland!