Gaetan, Magalie en Axelle - 20-08-2015
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Terug thuis na 3 weken Bali zit ik nu in de zetel na te denken over de reis. Indrukken flitsen nog steeds door mijn hoofd. Bali, een eiland met niet alleen mooi weer maar ook heel warme mensen. Een prachtig eiland en de Balinezen zijn ontzettend fier op hun land. Overal behulpzame mensen en ze tonen je met enige trots de mooiste plekken van hun land. De organisatie door Footprint was vlekkeloos en we konden dus volop genieten van al de pracht die we voorgeschoteld kregen.

We hebben zoveel prachtige dingen gezien, vriendelijke mensen, mooie natuur, lekker gegeten, mooie tempels bezocht.
 
Wat waren de topmomenten? De variatie in Bali is zo groot, van Ubud naar Pemuteran door de sawa's wat een prachtige rit.
 
Gaan snorkelen aan Menjangan eiland is net of je in een gigantisch aquarium duikt. Wat een fantastische onderwaterwereld. Mijn dochtertjes van 9 en 11 vonden dit zo een prachtige ervaring! Geweldige gidsen daar en altijd een veilig gevoel.
 
In Munduk logeerden we drie dagen met uitzicht op de rijstvelden. We hebben een hiking gedaan naar de waterval en de meisjes hebben Balinese dansles genomen en Balinese instrumenten leren bespelen. Echt leuk!
 
In Lovina de eerste ontmoeting met de dolfijnen. Iets teveel bootjes naar mijn zin maar een goede schipper die zich een beetje uit de drukte hield dus een paar maal dolfijnen vlak voor onze neus zien bovenkomen.
 
In Sidemen volgden we kookles, eerst naar de markt ingrediënten kopen en dan alles klaarmaken en daarna mmm lekker smullen. Prachtig logement in Sidemen met uitzicht op de Gunung Agung als er niet teveel wolken in de weg zaten.
 
In Amed een bungalow met vanuit bed zicht op zee, wat kan een mens zich meer wensen?
 
In Sanur was ik het echte Bali gevoel wat kwijt, wat minder contact met de lokale bevolking daar. Maar niet erg, zo waren we wat voorbereid op de onvermijdelijke terugreis. De meisjes waren treurig dat we naar huis moesten, we gaan je missen Bali! Dan weet je dat het goed was ...


 


Indonesië reizen - Luieren bij het zwembad in AmedIndonesië reizen - Op het strand van Menjangan tijdens de snorkeltripIndonesië reizen - Strand AmedIndonesië reizen - Strand bij PemuteranIndonesië reizen - ZonsondergangIndonesië reizen - Uitzicht in MundukIndonesië reizen - Waterval bij MundukIndonesië reizen - Uitzicht bij MundukIndonesië reizen - De meren in centraal BaliIndonesië reizen - Zwembad in SidemenIndonesië reizen - Zonsondergang Amed


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel