Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Lies Wenselaar en Ben Hoogstad - 01-10-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We zijn van de week weer in Nederland teruggekomen en willen graag laten weten hoe we vol lof zijn voor al het werk dat voor ons is verricht. We hebben de reis van ons leven gehad.  Alles was tot in de puntjes georganiseerd, alle chauffeurs en gidsen waren meer dan goed en zeer vriendelijk en ze deden er werkelijk alles aan om het ons naar de zin te maken! Zij verdienen ook alle lof!
 
Jullie hebben goede organisaties/mensen/locaties/excursies uitgezocht, zowel op Java als Kalimantan!  Alles was gewoon perfect! Ook het verblijf in huis van locale bewoners in Loksado was echt heel fantastisch!  We hadden overal wel veel langer willen blijven, maar ja, er moet weer geld verdiend worden voor de volgende reis.
 
Enige tegenvaller was de zonsopgang bij de Bromo. Wat een afschuwelijke drukte is dat. Wat ons betreft kan de zonsopgang wel uit de excursies: de jeeptocht overdag er naar toe was wel heel leuk evenals de wandeltocht in omgeving Bromo.
 
En last but not least : ook een grote aangename verrassing was de gedrukte informatie welke was bezorgd in ons hotel in Jakarta. Top!
Kortom : jullie hebben aan ons grote supporters gekregen en we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!