Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Minke Reimink - 09-06-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Onze reis over Java en Bali was een fantastische vakantie! We geven de reis een 9 en als vrienden en familie naar Indonesië zouden willen gaan dan zullen wij Footprint Travel zeker aanraden.

De variatie van accommodaties was goed. De kleinschalige hotels op bijzondere plekken vonden wij het leukst. Hotels in Yogyakarta en Pemuteran waren ook mooi.
 
We hebben veel leuke excursies gemaakt. Met een open jeep over de zandvlakte bij de Bromo vulkaan, dat was werkelijk fantastisch. Maar ook de wandelingen en fietstochten die wij maakten waren stuk voor stuk mooi om te doen.
 
We kregen een uitgebreid informatie-pakket aan het begin van onze reis; het informatie-pakket zou nog wat logischer opgezet kunnen worden. Er staan soms dubbele teksten in.
Wij hadden een leuke, zorgzame chauffeur op Java. Hij zorgde zelfs voor taart op mijn verjaardag. 
 
De organisatie was fantastisch. Voor onze reis hadden we uitgebreid contact over het programma. De gidsen en chauffeurs waren meestal zeer ruim op tijd aanwezig, en ook toen een van ons ziek was, was het heel fijn dat wij met de lokale vertegenwoordiger konden overleggen wat te doen (we zijn met chauffeur en medewerker van hotel bij een dokter geweest) en werd ons programma aangepast. Jullie flexibiliteit en hulpvaardigheid hebben wij erg op prijs gesteld.
 
Hoogtepunten:
De rit in open jeep naar de Bromo.
De culinaire tocht in Yogyakarta.
De mountainbike-tocht bij Ubud, ook het 2e deel waar je moet klimmen is fantastisch om te doen.
 
Maar wat ook een hoogtepunt was, was het kennismaken met de cultuur in Indonesië en de mensen. We hebben zoveel lieve, aardige mensen ontmoet. We hebben echt gevoel gekregen Indonesië van binnen uit te leren kennen.