Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Suus en Franka - 20-08-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Mijn eerste reactie als ik denk aan onze vakantie is: Super, zeker een aanrader voor anderen. We hebben het ongelofelijk naar ons zin gehad. Ik geef de reis dan ook een 9.
 
De variatie in accommodaties was goed, de hotels zagen er allemaal goed uit. Het hotel in Yogjakarta sprong er voor ons het meest uit, vooral door de mooie tuin om de kamers heen.
 
Als echte aanrader van alle excursies noem ik de culinaire trip in Yogyakarta op de scooters. We hebben het erg naar ons zin gehad, leuke dingen gezien onderweg en we hadden leuke gidsen.
 
De organisatie was in principe helemaal in orde, we vonden het alleen wat vervelend dat we de tickets van de laatste treinreis van Solo naar Surabaya heel laat kregen. We hadden ze liever wat eerder gehad, zodat je wat meer zekerheid hebt. Ook hadden we de informatiemap het liefst in Nederland al gehad, ook al kregen we het meteen aan het begin van de reis, het zou fijn zijn dit nog eerder te hebben zodat je je er beter op kunt voorbereiden.
 
We hebben in Jakarta onze gids gevraagd om ons te begeleiden naar een echte lokale pasar, dit was voor ons echt een hoogtepunt. We hebben onze ogen uitgekeken en is ook zeker aan te raden aan anderen. Wel met gids! De scootertocht is ook een echte aanrader, evenals de stadswandeling in Bandung. Ook vonden we de wayang poppenmaker erg leuk om te zien.