Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Thomas Oosterhof - 30-10-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Dit was een gevarieerde, indrukwekkende reis

Oerang oetang spotten op Sumatra: heel gaaf en bijzonder om de dieren in het echt, lees: niet in de dierentuin, te zien!
Olifanten wassen op Sumatra: hele grote goed afgerichte dieren die zichtbaar genieten van het wassen en je als beloning een douche geven, wat gaaf om mee te maken.
Culinaire trip in Jogja: de Indonesische keuken in een middag leren kennen, vooral de snackcorner en de koekjesfabriek zijn aanraders.
Ijen vulkaan op Java: pittige tocht, maar het uitzicht maakt het meer dan goed! Ook indrukwekkend om de zwaveldragers te zien. Zonsopkomst bii Borobodur: indrukwekkende tempel, een aanrader om in het hotel eerst de film te kijken.
Schildpadden bij Sukamade: ook al hebben de schildpadden 's avonds niet hun eieren op het strand gelegd, het uitzetten van de schildpadden de volgende ochtend maakte erg veel goed. Wat een sterke beestjes!
Snorkelen bij Menjangan : de gids was erg laks en vreemd, maar het bijna magische koraal met alle kleuren deden ons de gids al snel vergeten.

Veel variatie qua accomodaties, van luxe hotels tot knusse cottages en mooie villas om tot rust te komen na een vermoeiende en indrukwekkende dag. 

De chauffeurs waren uiterst vriendelijk en behulpzaam, hielden zich aan afspraken en kwamen met goede tips onderweg. Fijn dat we informatie boekjes kregen over de achtergronden van de plekken die we bezochten. Al met al zijn we erg tevreden over de organisatie, we hebben optimaal kunnen genieten en daarbij ontzettend veel kunnen doen.