Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ben, Ana en Demi vanderstappen - 01-09-2014
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


De reis over Bali was fantastisch! We zouden alledrie zo terug willen gaan.
 
De accomodaties waren prima.Een goede variatie van de wat “eenvoudige” en typisch Indonesische verblijven (lumbungs en kleinschaligere hotelletjes) en de heel wat luxueuzere hotels zoals in Pemuteran(Adi Asri) en in Sidemen(Teras Bali).

De excursies waren super!
Hadden elke keer zo’n goede chauffeur(tevens gids)die onze reis op”onze maat”maakte.
Kozen zelf elke keer wat en waar we wilden stoppen(en hoelang)en vroegen ook elke keer onze chauffeur eventueel wat we zeker niet mochten missen.
 
De organisatie van de reis was af! Super! Alles was zo goed geregeld!”Een dikke pluim voor Footprint”.
Het begon al met een geweldig goede informatie en documentatiemap. Alleen al daarvoor moest je wat (vakantie-)tijd voor uittrekken.Zo volledig!
Hebben nergens problemen ondervonden.Alleen maar hele bereidwillige lieve mensen die altijd voor ons klaarstonden om ervoor te zorgen dat we een werkelijk onbezorgde reis konden maken en alleen maar ervan hoefden te genieten!
Ook diverse andere reizigers die we “onderweg”tegenkwamen waren vol lof over Footprint Travel!

We zouden het zeker willen omschrijven als een reis met één en al hoogtepunten!
Voor ons alledrie toch zeker.
Hebben toch al vaak reizen gemaakt (ook naar Indonesië al eerder) maar deze manier was uniek.Zo ontspannen en in ons”eigen tempo”en altijd zo gerust in die zin van :”alles was geregeld”.We hoefden er alleen maar van te genieten.We zouden zeker op deze manier nogmaals terugkeren naar Indonesië of naar andere bestemmingen.
Dank aan Footprint en ALLE medewerkers ook in Indonesië.