Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Petra, Geert, Heleen, Bente, Geert - 27-08-2013
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze eerste reactie: een fantastische belevenis waar we nog veel over praten. De organisatie van de reis was goed tot uitstekend. De excursie waar wij het meest van genoten hebben was de culinaire trip in Yogyakarta. Zowel de onderdelen als de gesprekken met de studenten die ons rondreden waren heel erg leuk. 
 
De absolute toppers waren voor ons de stadswandeling door Bandung, Yogyakarta, de zonsopgang bij de Borobudur, het eten bij mensen thuis in Medan en het reizen over Bali. Dit zouden we andere reizigers zeker aanraden om te doen. Bandung zou je ook wel kunnen aanduiden als het Miami van de Oost. Een mooie stad waar prachtige, gerestaureerde art deco gebouwen te vinden zijn. In een van die gebouwen is het museum over de Azië-Afrika conferentie gevestigd wat een mooi inkijkje biedt in de start van wat later de organisatie van niet gebonden landen werd. 
 
De accommodaties die er in positieve zin uit sprongen waren het hotel in Jakarta en het hotel in Bandung. Andere accommodaties waren ook prima en zeker afwisselend. Het verblijf in Tangkahan was, zeker voor onze dochters, een absolute afrader en voor hen echt te primitief. Wij zelf vonden het op het randje (en in ieder geval niet echt schoon, wat wij erger vinden dan primitief). 
 


Indonesië reizen - Rijstvelden bewerken.Indonesië reizen - Zonsopkomst Borobodur. Indonesië reizen - Batik schilderen in Yogyakarta.Indonesië reizen - 'Kaki Lima', de mobiele voedselstalletjes langs de kant van de weg. Indonesië reizen - Crematie op Bali.Indonesië reizen - Tempel ceremonie Bali.Indonesië reizen - Heerlijk eten!Indonesië reizen - Stadswandeling in Bandung.Indonesië reizen - Becak rijder.Indonesië reizen - Bezoek aan de markt. Indonesië reizen - Bezoek aan poppenmaker.