Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Isolde de Man - 11-11-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


 
Onze reis naar Kalimantan, Java en Bali was gevarieerd, relaxed, kleurrijk en vlot
 
We geven hem een 9
 
De tocht in Tanjung Putin was onvergetelijk, het verblijf aan boord heel relaxed en best comfortabel. En de kok bleef ons maar verrassen.
De culinaire toer in Yogakarta was een openbaring, Met dank aan de twee toffe dames, ze hebben ons plaatsen getoond die we anders niet zouden zien. Laat staan dat we er zelf zouden eten
De dolfijntocht in Lovina, zou ik niet meer opnieuw doen. De dolfijnen maar vanuit de verte in een flits gezien, wel massa’s andere boten (en dan was het nog geen hoogseizoen). Ik vraag me af of de dolfijnen het wel zo leuk vinden.  De tocht heen en weer naar Lovina is wel de moeite, en de zonsondergang in de bar naast het hotel was ook de moeite
 
Bij aankomst in Kalimantan was er wat verwarring, de chauffeur had geen weet van vouchers, volgens hem was dat niet nodig. 
Gelukkig lag er in het hotel een enveloppe met alle nodige documenten en vouchers, daar konden we zien dat onze vlucht veel vroeger was. Na een paar telefoontjes met de plaatselijke agent werd dit recht gezet, is de chauffeur vroeger opgetrommeld en zijn we toch nog op tijd op de luchthaven geraakt. 
 
We waren meer dan tweehonderd procent tevreden over de chauffeurs: rustige en veilige rijstijl, altijd keurig op tijd of zelfs te vroeg, en allemaal spraken ze duidelijk verstaanbaar Engels.