Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Luc en Thierry - 15-07-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Net terug van reis willen we het hele Footprinttravel-team feliciteren met de organisatie van onze Balireis. U hebt zeer goed begrepen wat onze wensen waren en daar mooi op ingespeeld. We hebben uw adviezen opgevolgd en ons vertrouwen is beloond geweest.
 
We hadden telkens leuke hotels die altijd op onvergetelijke locaties gelegen waren. Het kleinschalige, de rustige sfeer en de persoonlijke service heeft ons bekoord. We werden als twee prinsen onthaald en hoewel er een mister en miss verwacht werd op honeymoon, was er  in bijna alle hotels een attentie en een gayvriendelijke ingesteldheid.
 
Drie  hotels willen we toch zeker eens extra vermelden.
  • Alam Jiwa in Ubud is werkelijk een pareltje. Een oase aan de rand van het dorp (dat we liever stad zouden heten). Prachtige kamer (en badkamer!) Zeer verfijnde service. Een topper naar onze normen.
  • Hotel Puri Lumbung in Munduk … Is wondermooi gelegen, zeer leuke kamers in rijstschuren. Onvergetelijk panorama en zeer sfeervol.
  • Hotel La Taverna in Sanur is een zeer origineel strandhotel met een uitstekende service.
 
Chauffeurs en begeleiders waren steeds zeer stipt en correct. Er was een grote flexibiliteit.
 
Eén kleine tip willen we meegeven. De volle-dag-programma’s bieden soms zeer veel activiteiten. Het was soms nodig om er een paar te schrappen om het verteerbaar te houden.Het verkeer is op sommige plaatsen erg druk.Wij vonden dat geen probleem maar het vraagt wel wat overleg.

Het was wel nodig om elke dag het programma grondig te bekijken om overlappingen te voorkomen. Namen van tempels lijken soms erg op elkaar en zo kwam het dat we na de purificatieceremonie, die we bijboekten, een paar dagen later nog eens naar de zelfde tempel gevoerd werden omdat het nog eens op het programma stond. We werden de ene keer langs de zijkant binnengeleid en de andere keer langs de hoofdingang waardoor we het nog niet onmiddellijk in de mot hadden.
 
Maar nog eens, we willen jullie vooral feliciteren en danken,