Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rob en Carla - 02-07-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De vakantie was in een woord SUPER! We leven nog steeds in een roes; dit was de mooiste reis van ons leven met zoveel indrukken, zoveel gezien en ontzettend lieve mensen!
 
We zijn een beetje beduusd en beseffen hoe rijk we zijn door gewoon warm stromend water te hebben en een keuken in huis. We hebben vele kleine dorpjes bezocht in de middle of nowhere en hebben mensen in ons hart gesloten, die ondanks hun eenvoudige bestaan toch koffie gingen zetten voor ons. We hebben scholen bezocht en gevolleybald met de jeugd - zo leuk! - en stickers gegeven aan schoolleiding om uit te delen. De reis was een hele belevenis die we altijd bij ons zullen dragen!
 
We hebben ontzettend mooie panorama's gezien, heel veel wandelingen gemaakt - eigenlijk wel elke dag met of zonder gids - geslapen onder de sterrenhemel op een bootje met drie bemanningsleden van rond de 18 jaar die voor ons kookten en waar ik 's nachts mee heb zitten vissen met gewoon een vislijn op handhaspel zonder deeg; de prachtigste vissen gevangen die de volgende dag op het menu stonden!
 
Werkelijk drie weken lang genoten!