Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Kevin en Patricia van Nieuwenburg - 03-06-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben enorm genoten van onze Bali reis; wat een geweldige reis we hebben nergens over na hoeven denken, alles was tip top geregeld.

We geven de reis een 9 en gaan Footprint Travel zeker aanraden!
 
Het boekwerk bij aankomst was echt top! Wij hebben ons tijdens de gehele reis nergens druk om hoeven te maken en alles was tot in detail geregeld. De chauffeurs/gidsen waren erg vriendelijk en bereid om dingen uit te leggen en ons de omgeving te laten zien.
Kortom echt complimenten voor de organisatie Footprint travel!!!
 
De accommodaties waren meestal luxe en netjes.
Kontiki Meno op Gili Meno was wat gedateerd en oudbollige huisjes en was even schrikken na al het andere gezien te hebben maar wel schoon. We wisten dat het wat primitiever zou zijn.
Het plaatsje Sanur was iets te toeristisch voor ons. Maar prima voor 2 nachten om je reis mee af te sluiten.

Hoogtepunten voor ons waren:
Mountainbiken naar Tanah Lot: zeer actief en een tocht door alle dorpjes met als eind punt Tanah Lot zonsondergang en relaxed terug met de auto.Zeer aan te raden!!
Wandeltocht watervallen Munduk: Was flink aanpoten, flink bergje op bergje af en glibberige paadjes maar zeer de moeite waard. Wel goede wandelschoenen aan!
Rijstveld wandeling Sidemen:Dit was het hoogtepunt van alle excursies. Kriskras door de sawa’s en door riviertjes heen en lekker actief. Wederom goede wandelschoenen aan en zeer aan te raden.
Snorkel excursie wrak Amed: Indrukwekkend om te zien en waterschoenen is niet nodig je krijgt flippers.
Eigen initiatief duiken op Gili Meno: Zeeeer de moeite waard, ook al heb je nog nooit gedoken. Je krijgt een instructeur mee en je gaat privé duiken.We hebben dit gedaan bij Gili Meno Divers pal naast onze accommodatie. En ook hebben wij schildpadden gezien tijdens onze duiktocht.