Walter Dornseiffer - 10-08-2015
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Door de verscheidenheid aan activiteiten leer je het land redelijk goed kennen in een korte tijd. Er zijn eigenlijk zoveel hoogtepunten. Wij hebben de gehele reis als hoogtepunt ervaren. Wat ook bijdroeg aan de verkenning van het land was het contact met de chauffeur die je het een en ander kon uitleggen of vertellen.

De accommodaties waren prima en gevarieerd. Wij hadden aan het eind de behoefde aan iets meer comfort. Het minst goede hotel vonden wij het hotel in Ubud. Het ontbijt was mager en de kamers niet goed schoon. Het leukste hotel was in het hotel in de buurt van de Borobudur, en de accommodatie in Pemuteran.

Eigenlijk waren alle excursies leuk. De afwisseling was erg verrassend. Van tempels kijken, vulkanen beklimmen, wandelen in de natuur tot de culinaire tour.
Erg leuk was het culinaire tripje op brommers door Yogyakarta begeleid door studenten Engels. De dolfijnen-excursie was ook erg leuk maar wel erg kort.

De reis was erg goed georganiseerd door Footprint Travel. De communicatie en het contact met de chauffeur was uitstekend en ook het contact van de chauffeur met de gidsen was erg goed afgestemd. Hierdoor konden wij zorgeloos van onze vakantie genieten. 


Indonesië reizen - De koekjesfabriek in YogyakartaIndonesië reizen - De Borobudur in de ochtendIndonesië reizen - Mie gorengIndonesië reizen - De PrambananIndonesië reizen - Kuikentejs in alle kleuren op de vogeltjesmarktIndonesië reizen - Op de marktIndonesië reizen - Kruidnagelen te drogenIndonesië reizen - Het uitzicht bij TawangmanguIndonesië reizen - Mannen bij de BromoIndonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - De schilpadeieren in SukamadeIndonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - KoffieIndonesië reizen - In de krater van de IjenIndonesië reizen - VissersbootIndonesië reizen - Pura Ulun Danau