Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
De eilanden Nusa Lembongan, Nusa Penida en Nusa Ceningan bestaan uit droge kalksteen (lime stone) plateaus, waar weinig mensen leven. Er zijn hier weinig mogelijkheden voor landbouw en men zou hier erg arm zijn, was het niet voor de zeewierplantages voor de kust. Door de zeewierplantages is niet ieder strand geschikt om te zwemmen.
 
Op Nusa Lembongan zijn de meeste accommodaties en hier zijn ook witte zandstranden te vinden. Nusa Lembongan is –zeker naar Bali begrippen- niet echt druk te noemen, maar mocht je off the beaten track willen, dan kan uitgeweken worden naar Nusa Penida en Nusa Ceningan. De eilanden voor de kust van Bali staan bekend als duikspot naar de mola-mola of zonnevis en manta rays en als goede surfplek.
 
Nusa Penida is Bali’s grootste eiland. Nusa Penida is de mythische verblijfplaats van de gevreesde godheid Gede Macaling, de bron van alle ziekte en het kwaad op Bali.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter