De  3 belangrijkste/bekendste plekken op Bali voor Whitewater rafting zijn:
 
Ayung River
De Ayung rivier is Bali’s spectaculaire rivier met veel leuke stroomversnellingen, tegen een achtergrond van wild ongerept regenwoud, een prachtige waterval, rijstvelden. Zelfs de ijsvogel kun je hier zien.
Deze rivier stroomt in de regio Ubud, ongeveer een kleine twee uur van Kuta. De tocht van de klasse medium is ongeveer 12 km lang, oftewel tweeënhalf tot drie uur met één tot drie stroomversnellingen.
Geschikt voor mensen die houden van avontuur en sport, maar niet aanbevolen voor kinderen en ouderen.
 
Melangit River
De Melangit rivier is een andere prachtige rivier voor raften in Bali, gelegen in de regio Klungkung, ook op ongeveer twee uur van Kuta. Deze rivier is geschikt voor degenen die willen raften in het middelste niveau, met een route van ongeveer 8 km.
De tocht duurt ongeveer twee uur en langs de rivier vind je vele stroomversnellingen die je adrenaline geven met uitzicht op ongerepte tropische bossen, wilde dieren op de bomen en prachtige natuurstenen muren.
 
Telaga Waja River
Deze rivier is een fantastische plek voor raften in Bali, het heeft de grootste stroomversnellingen in de klasse van niveau 1-4 en langste afstand (ong.15 km) De rivier is gelegen in Muncen in het district Karangasem ongeveer twee uur van Kuta. De tocht duurt ongeveer tweeënhalf uur. De rivier is prachtig met mooie rotsen, schoon water en stroomt langs de uitgestrekte groene velden, heuvels, valleien, kliffen en waterval. Je kunt genieten van het prachtige landschap langs de rivier met de zeer uitdagende stroomversnellingen die je adrenaline niveau verhogen. Je fysieke kracht wordt getest, vooral op het eindpunt met stroomversnellingen van soms wel vijf meter.  
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel