Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Yoga

Aangezien Ubud het spirituele centrum van Bali is, is het natuurlijk niet verwonderlijk dat je nergens op het eiland zoveel Yoga studio’s vindt als hier. Van groot tot klein, voor elk wat wils.
 
De Yoga Barn
De Yoga Barn is een van de bekendste in Ubud aan de Jalan Raya Pengosekan. Hier vind je een oase van rust in het nogal hectische Ubud. Iets buiten het centrum, mooi uitzicht, veel verschillende yogaklassen en workshops met goede docenten. De Yoga Barn heeft vijf studio’s, een café en guesthouses. Je kunt er yoga opleidingen volgen en men organiseert het hele jaar door evenementen. Yoga Barn is ook sponsor van het grootste jaarlijkse yoga festival: Bali Spirit Festival met yoga, dans en muziek. In het café kun je je tegoed doen aan gezond eten met keuze uit o.a. verse sappen, thee, kokosnoten, salades, etc.
 
Intuitive Flow
Een andere bekende yoga studio in Ubud is Intuitive Flow. Ook iets buiten Ubud aan de andere kant, aan de Jalan Penestanan. Hier is het minder druk dan bij de Yoga Barn. Persoonlijker dus. Ook hier verschillende soorten en niveaus van yoga.
 
Radiantly Alive Yoga Studio
Deze studio vind je in Jalan Jembawan 3, | Pedang Tegal Kaja, tegenover Bali Buda Café. Geopend in 2013 met uitzicht over een riviertje. Vrij modern gebouwd met ook een café. Ze bieden drop-in lessen, workshops, yoga, lerarenopleidingen en holistische therapieën.
 
Ubud Yoga House
Dit in april 2014 geopende Yoga House ligt midden in de rijstvelden aan de weg naar Sari Organic, tegenover Pomegranata restaurant en de Dragonfly Retreat Center. De dagelijkse lessen zijn voor iedereen en worden aan het begin van de dag en eind van de middag gegeven. Een ideale yoga-plek met schitterend uitzicht voor mensen die van kleinschalige lessen houden.  
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter