Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Wandelen in de onontdekte Harau Vallei

Op zo'n anderhalf uur rijden van Bukittinggi, bij de stad Payakumbuh ligt de Ngarai Harau, de ‘’andere’’ kloof.  Vergeleken met het Karbouwengat is dit een veel minder toeristische kloof. Als je er op een doordeweekse dag komt heb je de kloof voor jezelf. In tegenstelling tot de kloof bij Bukittinggi kom je de kloof op de bodem in en vallen meteen de prachtige steile wanden op, die weelderig begroeid zijn. Je kunt hier fantastisch wandelen, maar hebt wel een gids nodig om het meeste uit deze ervaring te halen.
 
De Harau Vallei is in een dagtocht vanuit Bukittinggi te bezoeken, maar het leukste is om een nacht in de Harau Vallei te overnachten. Je maakt dan het traditionele leven mee van heel dichtbij en hebt genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn verschillende leuke homestays in de vallei.
 
Van Bukittinggi naar Harau Vallei is het mogelijk om onderweg te stoppen bij een traditioneel houten Minangkabau huis, dat open is gesteld voor publiek.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter