Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Waterval Sipiso-piso
De Sipiso-piso waterval is een smalle maar hoge waterval. Het water stort hier 120 meter naar beneden om uit te monden in het Tobameer. Er is een uitkijkpunt en je kunt (veel!) trappen naar beneden volgen. Geen zin in traplopen?: halverwege heb je ook al mooie foto punten. Air terjun betekent waterval.
 
Sumalungun-Batak paleis in Pematang Purba
In het dorp Pematang Purba staat het koningshuis Sumalungun. Bij het woord paleis hebben westerlingen waarschijnlijk iets anders voor ogen: dit is een verzameling traditionele huizen op palen. De huizen zijn prachtig beschilderd en goed onderhouden. Er is een groot gemeenschapshuis voor de vrouwen en familie van de koning. Er is ook een klein huisje waar de koning zich terug kan trekken. Een grote ruimte is voor de raad, hier kan worden vergaderd en recht worden gesproken. Natuurlijk is er ook een verblijf voor de lijfwacht van de koning. De huizen worden nu niet meer gebruikt, het is een museum. 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter