Namibië8,8
Beoordeling van onze Namibië reizen:
8,8/10 - 92 recensies

 

Een vakantie in Namibië is….

Rode duinen van de Namibwoestijn. Safari in Etosha en Chobe. Op visite in een Damara of Himbadorp. Prachtige vergezichten bij Fish River Canyon.  De enorme Victoria waterval zien. Je reist van het ene naar het andere hoogtepunt met je eigen huurauto. Namibië experts Paulien en Sanne selecteerden bijzondere en kleinschalige accommodaties die passen bij de sfeer van elke streek.
 

Je Namibië rondreis stel je zelf samen met onze bouwstenen

Een bouwsteen is een reis van een aantal dagen door één bepaald gebied. Door drie of meer bouwstenen te combineren, maak je een reis die helemaal past bij jouw tempo, wensen en interesses.
 
 

Belangrijke tip: Boek je reis naar Namibië op tijd

Van juli tot en met november is de meest populair periode om naar Namibië af te reizen. Wil jij ook in deze periode naar Namibië? Dan raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken (liefst een jaar van te voren!) omdat het aantal accommodaties schaars is!
 
 

Beste reistijd Namibië

Het koelere voor- en najaar zijn de beste periodes om de Sossusvlei in de Namib woestijn te bezoeken. De strakblauwe hemel zorgt voor prachtige foto’s. Vanaf mei start het droge seizoen, waardoor het makkelijker is om wilde dieren te spotten. Rond januari start het regenseizoen, maar zelfs dan kun je goed op safari in het droge Etosha. Namibië kan het hele jaar bezocht worden!
 
 
 

Namibië experts

Paulien en Sanne hebben Namibië allebei uitvoerig bezocht en kunnen je adviseren vanuit hun eigen ervaring. Of je nu vragen hebt over de route, je huurauto, je dagprogramma of vluchten richting Namibië, onze reisexperts Sanne en Paulien kunnen ze moeiteloos beantwoorden. Voeg je favoriete bouwstenen toe aan Mijn Reisplan en vraag een reisvoorstel op maat aan. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Afrika team ook bellen 030-32 00 651. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.

Bekijk hieronder alle bouwstenen en stel zelf je ideale Namibië rondreis samen!
 
 

Hoe stel je zelf je reis samen?

  • 1. Kies de regio’s waar je graag heen wilt. Tip: Sossusvlei en Etosha mogen in geen geval ontbreken!
  • 2. Met drie bouwstenen heb je een goede basis voor een reis. Je kunt deze bouwstenen langer maken met extensies. Meer tijd? Dan kun je meer bouwstenen toevoegen!
  • 3. Vul je gegevens in bij Mijn Reisplan en verzend je aanvraag voor een vrijblijvend reisvoorstel.
  • 4. Onze reisexperts adviseren zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste route of te krappe reistijden. Ze voegen de bouwstenen samen tot een onvergetelijke reis zodat je geen enkel hoogtepunt mist!
  • 5. Je krijgt een uitgewerkt reisvoorstel per email toegestuurd. Bekijk het op je gemak en laat ons weten wat je ervan vindt.   
 

Bekijk onze bouwstenen naar Namibië

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter