Individuele Rondreis Namibië

Maak een individuele rondreis Namibië

De hoogtepunten van Namibië

De rode duinen in Sossusvlei en een safari in Etosha zijn twee hoogtepunten die niet mogen ontbreken tijdens jouw rondreis door Namibië. Kies vervolgens welke bestemmingen het beste bij je interesses passen. Wandel jij liefst bij de rustige Fish River Canyon in het zuiden of kies je voor het noorden met de neushoorns in Damaraland en de Himba stammen? Heb je voldoende tijd en zin in een roadtrip, dan kun je Namibië combineren met Caprivistrook, Botswana en de Victoria Watervallen.
 
 

Privé rondreis door Namibië

Maak een privé reis door Namibië met je eigen huurauto en bepaal je eigen tempo. Namibië experts Paulien en Sanne hebben prachtige en afwisselende rondreizen samengesteld, waarbij vervoer, overnachting en excursies allemaal voor je worden geregeld. Je kunt deze rondreizen verder op maat maken met extra nachtjes in de speciaal geselecteerde kleinschalige accommodaties. Slaap in een safarilodge, tussen de oldtimers of bovenop een berg.
 
 

Boek je reis naar Namibië op tijd

Van juli tot en met november is de meest populair periode om in Namibië te reizen. Wil jij ook in deze periode naar Namibië? Dan raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken (liefst een jaar van te voren!) omdat de (bijzondere) accommodaties schaars zijn!
 
Het koelere voor- en najaar zijn de beste periodes om de Sossusvlei in de Namib woestijn te bezoeken. De strakblauwe hemel zorgt voor prachtige foto’s. Vanaf mei start het droge seizoen, waardoor het makkelijker is om wilde dieren te spotten. Rond januari start het regenseizoen, maar zelfs dan kun je goed op safari in het droge Etosha. Namibië kan het hele jaar bezocht worden!
 
 
 

Namibië reis experts

 
Wil je ergens een nachtje langer verblijven? Of twijfel je over het soort huurauto? Onze Afrika experts adviseren je graag, puttend uit jarenlange ervaring, over alle mogelijkheden. Voeg je favoriete rondreis toe aan Mijn Reisplan en Sanne, Paulien of Karin komen zo snel mogelijk bij je terug met een op maat gemaakt reisvoorstel. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Namibië team ook bellen 030-32 00 651. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.

Bekijk onze reizen naar Namibië

Namibië
Beoordeling van onze Namibië reizen: 8,8 8,8/10 - 92 recensies