Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Safari in Namibië

In Namibië zijn er veel mogelijkheden om op safari te gaan. Speur naar de Big 5, spot een cheeta en zie zebra’s, nijlpaarden, giraffes, luipaarden en nog veel meer! Met een rondreis Namibië van Footprint Travel kun je met je eigen (huur)auto door de wild parken rijden en het wildlife van dichtbij zien. De reisspecialisten van Footprint Travel hebben bijzondere accommodaties geselecteerd, bijvoorbeeld vlak bij een waterplaats waar de dieren komen drinken terwijl jij ze kunt observeren.
 

Safari in Etosha Nationaal Park

Het Etosha Nationaal Park ligt in het noorden van Namibië en is één van de grootste wildlife parken in Zuidelijk Afrika. Witte en zwarte neushoorns, leeuwen, cheeta’s, luipaarden en meer dan 300 vogels leven in het park. Ga ’s ochtends vroeg op pad, dan zijn de dieren het meest actief.
 

De Nationaal Parken van Namibië: perfect voor een safari!

Bwabwata Nationaal Park (ook bekend als Caprivi Nationaal Park), Maduma Nationaal Park, Nkasa Lupala Nationaal Park (voorheen Mamili Nationaal Park genoemd) zijn drie voorbeelden waar je ook met je eigen auto doorheen kunt rijden op zoek naar leden van de Big 5 en andere bijzondere diersoorten.
 

Bootsafari en zeekayakken in Swakopmund

Aan de kust van Namibië kun je genieten van prachtig wildlife. Je kunt een bootsafari in Swakopmund ​maken om op zoek te gaan naar dolfijnen en in het seizoen (juli-november) ook walvissen. Ben je wat sportiever, ga dan zeekajakken en dobber tussen de zeehondjes en dolfijnen.
 

Botswana: op safari in het Chobe Park

Veel reizigers steken de grens met Namibië over en bezoeken ook Botswana. Hier kun je in een jeep en met een ranger het wereldberoemde Chobe Park in. Het is een zeer rustig park zonder verharde wegen. Een echte aanrader als je naar Zuidelijk Afrika gaat! Je kunt ook een bootsafari maken om nijlpaarden en misschien olifanten in het water te zien. Echt heel gaaf!
 

Safari rondreis en bouwstenen Namibië

Footprint Travel vindt het belangrijk om een unieke ervaring aan reizigers te bieden. Met de bouwstenen Namibië kun je je eigen rondreis samenstellen. Een reis op maat zorgt ervoor dat je reis goed aansluit op je wensen. Met optionele excursies kun je een programma kiezen dat bij jou past. Met de extensies kun je je reis uitbreiden en bijvoorbeeld een nachtje langer in het Etosha Nationaal Park slapen. De reisspecialisten Sanne, Zsa-Zsa, Karin, Ferry en Paulien kennen Namibië erg goed en zij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zij hebben al een aantal rondreizen voor je samengesteld, ter inspiratie. Kijk daarvoor eens bij Individuele rondreizen Namibië. Natuurlijk zijn ook deze reizen nog aan te passen. Met je eigen huurauto rij je door Namibië en misschien haar buurlanden en je zult een onvergetelijke reis hebben!  
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter