Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sri Lanka
8,6
Beoordeling van onze Sri Lanka reizen:
8,6/10 - 24 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Rondreizen Sri Lanka Een rondreis is de ideale manier om een land écht te ervaren. Met de Sri Lanka rondreizen van Footprint Travel kom je op de meest bijzondere plekken én in contact met de lokale bevolking. Jij bepaalt waar je heen wilt, wanneer je gaat en met wie, en wij zorgen dat alles is geregeld. Zo heb jij alle tijd om te genieten van je Sri Lanka vakantie.

Voorbeeldreizen Sri Lanka Om het makkelijk te maken hebben we al een aantal voorbeeld Sri Lanka reizen voor je samengesteld. Deze zijn gebaseerd op twee of drie weken vakantie, met de slimste combinaties van extensies en excursies. Reis je in de zomer? Dan ga je naar het strand aan de oostkust. Reis je in de winter? Het strand in het zuiden is dan het beste. Heb je langer dan twee weken? Voeg extensies toe. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Op safari? Wandelen in de bergen of het regenwoud? Alles is mogelijk.

Extensies en excursies in Sri Lanka Je maakt je Sri Lanka reis op maat met extensies en excursies. Dit zijn wat ons betreft echte aanraders, bijzondere ervaringen die je het best van tevoren kunt regelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Zo hou je tijdens je vakantie in Sri Lanka tijd over om te dobberen in het zwembad, een zonsondergang mee te pakken of te vergeten hoe laat het is.

Afbeelding

Voordelen

  • Je vertrekt wanneer je wilt
  • Je reist waar en met wie je wilt
  • Alles is getest, van hotel tot excursie
  • Je hoeft niet met veel geld rond te lopen
  • Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om te genieten
  • Wij boeken ook je vliegticket als je wilt


De Footprint Travel manier van reizen Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen?

Voeg een rondreis toe aan je reisplan, kies of je extensies of excursies wil toevoegen en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt het Sri Lanka team ook bellen: 030 - 32 00 670. Heb je nog vragen?


Bekijk onze rondreizen naar Sri Lanka (4)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter