Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Tonny en René - 13-03-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben genoten van onze vakantie. Alles werd verzorgd; zo luxe, na jarenlang alles zelf uitgezocht te hebben!
 
De grottempels van Dambulla vinden we zeker aan te raden, totale sfeer en met ook prachtige beelden en schilderingen. Ook alle tempels in Polonnaruwa waren zeer de moeite waard. Tempel van de tand in Kandy, erg indrukwekkend om de betrokkenheid van de Sri Lankanen bij hun geloofsbeleving te ervaren.
 
De excursie vanuit de Ecolodge was erg mooi en heerlijk na lange wandeling (11km) te eindigen bij de waterval om te zwemmen. Tijdens deze wandeling ook veel locals ontmoet, die ons vertelden over het verbouwen en oogsten van specerijen.
Ella Rock is vanuit de accommodatie niet zwaar en erg de moeite waard, prachtige uitzichten, bijvoorbeeld op Adams Peak. Het dorpje Ella viel erg tegen voor mensen van onze leeftijd (67 en 72). Temperatuur was aangenaam.
In de beschrijvingen van de excursies worden soms wat hoge verwachtingen gewekt, over bijvoorbeeld welke dieren je mogelijk kunt zien op safari.
 
We voelden ons in de watten gelegd, door onze chauffeur/gids. De variatie in de verschillende hotels vonden wij aangenaam. De accommodatie in Pasikudah vonden we zelfs bijna 'te luxe'. Ook de organisatie ter plekke was top. Soms waren er kleine verschillen tussen wat in ons schema stond en de informatie die onze gids had. Iin Knuckles, gingen we met onze locale gids onverwachts lunchen bij zijn familie, erg leuk! De totale organisatie was helemaal oké.