Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ingrid v,d, Sigtenhorst - 29-11-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Top vakantie! Echt een geweldig reis met allerlei hoogtepunten! Sri Lanka is een prachtig land met vele mogelijkheden en prettige mensen. Prachtige natuur, mooie culturele bezienswaardigheden en indrukwekkende beleving van godsdienst. 

Geweldige gastheer
Onze gids/chauffeur was echt een gastheer! Denver heeft onze reis "verdubbeld". Makkelijk in contact, weet veel van het eiland en heeft ons heel veel dingen laten zien en proeven. Denver kent goed de weg en heeft op elke plek zijn contacten die hij inzet om het je zoveel mogelijk naar de zin te maken. En alles in een prettige sfeer. Door de aanvullingen van onze "gastheer" (onze chauffeur/gids) gaan de plekken nog meer leven.

Verrassende excursies 
De excursies zijn leuk en goed georganiseerd. Yale safari was een prachtige tocht, ondanks dat we geen beer of luipaard gezien hebben. Eten bij lokale mensen thuis is erg gezellig en leuk om te zien hoe met eenvoudige middelen een heerlijke maaltijd op tafel komt te staan. De wandeling en boottocht in een dorp was indrukwekkend door het enthousiasme van de gids en zijn familie. Gesprek met een monnik in Kandy was verrassend. Verder heeft het land qua cultuur en natuur zoveel te bieden dat we onze ogen hebben uitgekeken. De excursie naar het eilandje Delft nabij Jaffna was mooi, maar in vergelijking met de andere ervaringen was het minder indrukwekkend. Het is een kaal eiland met wilde paarden, wel aardig om te zien. De reis er naar toe was mooi en de tocht met de boot was leuk.