Suriname8,3
Beoordeling van onze Suriname reizen:
8,3/10 - 17 recensies

Smeltkroes Suriname

Vaar in een korjaal, slaap in traditionele marrondorpjes, ga vogelen op het Bigi Pan en ontmoet inheemse indianen in de jungle. Dat is Suriname! Het kleinste land van Zuid-Amerika is een smeltkroes van bevolkingsgroepen, religies, talen en keukens. Tachtig procent van het land bestaat uit ongerept oerwoud en is perfect om bijzondere dieren te spotten. De diversiteit in natuur en cultuur zijn eindeloos en dat maakt een rondreis door Suriname tot een onvergetelijk avontuur. Tania, één van onze reisexperts is geboren en getogen in Paramaribo en kent het land op haar duimpje. Laat je inspireren door haar tips en ontdek zelf binnenkort de schoonheid van Suriname.  
 
 

Je rondreis Suriname stel je zelf samen met bouwstenen!

Wil jij liefst zelf je reis samenstellen? Wij helpen je hierbij met onze handige Suriname bouwstenen. Stippel je eigen route uit aan de hand van de bouwstenen en laat het dag-tot-dag programma aansluiten bij jouw wensenlijstje. Paramaribo is vaak het start- en beginpunt van een bouwsteen. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende bouwstenen op elkaar laten aansluiten. Bovendien is er in de omgeving van Paramaribo veel te zien en te doen. Een ideale uitvalsbasis dus. Een tip van Suriname expert Tania: ga dolfijnen en schildpadden spotten vanuit Paramaribo!
 
 

Suriname rondreis-op-maat voor jou geregeld

Wil je van alles een beetje en vind je het lastig kiezen? Bekijk dan de Suriname rondreizen die Tania en Paulien, onze Suriname specialisten, met de grootste zorg hebben samengesteld. Ontmoet de Trio indianen en de Saramaccaners, zwem in een stroomversnelling, spot kaaimannen en flamingo’s en verdiep je in de turbulente geschiedenis van het land. Naar keuze kun je een verblijf in een lodge diep in het Amazone regenwoud toevoegen, waar je alleen per vliegtuig kunt komen! Wil jij het toch net even anders, onze Suriname experts adviseren je graag over jouw unieke reis op maat.
 
 
 

Suriname experts

Tania, Paulien en Ferry vormen het team van specialisten die je alles kunnen vertellen over jouw unieke rondreis door Suriname. Jarenlange reiservaring gecombineerd met veel lokale kennis zorgen ervoor dat ze je kunnen voorzien van ‘tips & tricks’ voor het samenstellen van je route, de meest bijzondere accommodaties en het regelen van je vervoer en vluchten
 
Voeg je favoriete rondreis toe aan Mijn Reisplan en Tania, Paulien of Ferry komen zo snel mogelijk bij je terug met een op maat gemaakt reisvoorstel. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Suriname team ook bellen 030-32 00 660. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.

 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter