Individuele Rondreis Suriname

Privé rondreis Suriname op maat: jouw persoonlijke Suriname vakantie

Kies je unieke Suriname rondreis op maat

Wil je een afwisselende reis maken die met passie is samengesteld, waarbij je alle hoogtepunten van Suriname ziet? Onze Suriname specialisten hebben onvergetelijke rondreizen samengesteld met de slimste routes waarmee je geen hoogtepunt van Suriname mist! Maak kennis met Paramaribo en de plantages, wandel in het Amazone regenwoud en ontmoet de diverse bevolkingsgroepen van Suriname, zoals de Marrons en Indianen. Tania, die jaren in Suriname heeft gewoond, kent bijvoorbeeld alle bijzondere plekjes, de beste routes en de lekkerste restaurantjes.
 

Het vervoer in Suriname: net even anders...

80% van Suriname is bedekt met oerwoud. Hierdoor is vervoer ietsje anders geregeld dan in Nederland. Wil je de binnenlanden in, dan zal je hoogstwaarschijnlijk per korjaal (traditionele boot) of met een vliegtuigje aankomen op je bestemming. Om een rondreis in Suriname toch betaalbaar te houden, maken we voor deze afgelegen jungle bestemmingen gebruik van het join-in principe. Het vervoer en het dagprogramma van de jungle lodges, doe je samen met andere (internationale) reizigers in kleine, gezellige groepen.
 

 

 

Go Fair! Go Local! in Suriname

Tania, Ferry en Paulien zijn onze Suriname reisexperts en hebben rondreizen samengesteld met een afwisselend programma waardoor je een compleet beeld krijgt van dit bijzondere land. De accommodaties waarin je verblijft in het binnenland zijn initiatieven om lokale gemeenschappen (financieel of anderszins) te ondersteunen en passen dus goed in ons motto “Go Fair! Go Local!”.  
 
 

Suriname rondreis op maat

Om de reis wel helemaal op jouw wensen aan te sluiten, bieden we je bij Footprint Travel veel vrijheid in de manier waarop jouw rondreis er uit komt te zien. Geen standaard pakket, onze rondreizen kun je uitbreiden met extra nachtjes en excursies. Voeg je favoriete rondreis toe aan Mijn Reisplan en Tania, Paulien of Ferry komen zo snel mogelijk bij je terug met een op maat gemaakt reisvoorstel. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Suriname team ook bellen 030-32 00 660. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.

Bekijk onze reizen naar Suriname

Suriname
Beoordeling van onze Suriname reizen: 8,3 8,3/10 - 17 recensies