Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Tips voor goedkope tickets Suriname

Men denkt dat een vliegticket naar de hoofdstad van Suriname, Paramaribo, vaak prijzig is. Dit is lang niet altijd het geval! Om toch een gunstig tarief te betalen, heeft Footprint Travel een paar tips voor je:  
 
  • Wees er zo vroeg mogelijk bij: goedkopere vluchten en klassen zijn al vaak vroeg volgeboekt.
  • Probeer je reis te plannen buiten de schoolvakanties om. De zomer- en kerstvakanties zijn periodes dat ticketprijzen stijgen. Lees ook Beste Reistijd Suriname.
  • Vlieg via de Antillen of een andere tussenstop naar Suriname. Je reistijd wordt ietsje langer maar dit kan een gunstigere ticketprijs opleveren.
 

Vliegtickets Suriname

Het vinden van het meest gunstige vliegticket is voor velen een tijdrovende klus en heeft lang niet altijd het gewenste effect. Footprint Travel kan je deze zorg uit handen nemen. Wij zoeken voor jou naar vluchten naar Paramaribo met de beste reistijden en de meest gunstige tarieven. In ons ticketsysteem zien wij in één oogopslag de beste mogelijkheden.
 
De voordelen indien wij je tickets Suriname boeken:
  • Wij vergelijken de goedkope tickets voor je.
  • En wij vergelijken de snelste reistijd (‘vliegtijd’) waarbij we natuurlijk ook een eventuele overstaptijd in ogenschouw nemen. Zo kom je tot de beste keuze.
  • We stemmen je rondreis in Suriname goed af op je vliegticket.
  • Als reisbureau kunnen we een optie voor je nemen. Je loopt niet het risico om die mooie aanbieding te missen terwijl je nog eenmaal goed nadenkt over de mogelijkheden.
  • Je betaalt door de reissom naar ons over te maken, dus een creditcard is niet nodig. Handig, betrouwbaar en veilig!
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
 

 

Luchtvaartmaatschappijen Suriname

In ongeveer 9 uur vlieg je van Amsterdam naar Paramaribo. KLM en Surinam Airways (SLM) bieden als enige een directe vlucht aan. Let op, de vloot van KLM is veel groter waardoor KLM sneller een alternatief kan bieden bij vertraging of calamiteit. Soms is het goedkoper om iets langer te vliegen en onderweg een tussenstop te maken. KLM biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om via Curaçao naar Paramaribo te vliegen. Voor sommigen kan dit zelfs als een welkome pauze zijn om even de benen te strekken.
 

 

Regionale vluchten Suriname

Bij een aantal Suriname bouwstenen die Footprint Travel aanbiedt, vlieg je naar je bestemming. Deze vluchten zijn inbegrepen in de (prijs van de) bouwsteen. Let op, deze regionale vluchten kennen een bagagemaximum van 8 kg. Wil je een regionale vlucht die niet standaard is inbegrepen in een bowusteen, laat het de reisexperts weten, zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden.   
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter