Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marleen en Kees van Boxel - 12-08-2019
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Eerste reactie
Het was super leuk! Als Surinaamse heb ik genoten van alle mooie dingen in Suriname mijn geboorteland! Zoals Blanche Marie Falls, bij de boslandcreolen in Semoisie en last but not least Kabalebo.

Hoogtepunten
Als je naar Suriname wilt gaan moet je zeker naar dorp Semoisie gaan. Tijdens de meerdaagse trip naar Semoisie was het super leuk, om bij de Saramaccaners zelf te logeren en het echte dorpsleven midden in de jungle van dichtbij mee te maken. 
Ook Blanche Marie Falls bevelen we aan. De tocht alleen al per boot en bus spectaculair! 
Voor "jungle experience" moet je naar Kabalebo. 
Vanuit Paramaribo kun je gaan quad rijden en zip linnen: erg leuk voor de kids vanaf 13 jaar!
En op 9 augustus heb je in de Palmentuin de Dag der Inheemsen. Dit is een braderie waar je de oorspronkelijke inwoners in hun traditionele klederdrachten ziet en er tevens van alles te koop is, leuke souvenirtjes en lekkere Inheemse hapjes en drank.

De organisatie
We zijn erg te spreken over alle gidsen die we gehad hebben. We kwamen onderweg niks tekort qua eten/ drinken: super goed verzorgd allemaal! Het gezamenlijk eten in Nickerie was ook erg leuk! Fijn dat je verschillende gidsen hebt en niet op alle trips dezelfden. Kortom we hebben een gevarieerde reis aangeboden gekregen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van Suriname.

Suriname reizen -