Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Lotte de Bruin - 13-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Hoe zou je je vakantie in een paar woorden of één zin omschrijven?
Natuurschoon, prachtig, rust, vriendelijke bevolking, lekker eten en goede organisatie.

Kun je ons iets vertellen over de accommodaties op deze reis? 
Hotel: netjes hotel, schoon, aardig en behulpzaam personeel. Het hotel heeft geen zwembad maar dat is helemaal goed gemaakt door de vergoeding die we kregen van de organisatie om ergens anders te zwemmen.
Kabalebo: prachtig mooi en luxe! Sprong er echt uit.
Raleigh vallen: oud en vervallen, maar de medewerkers en de natuur maakten alles goed.

Kun je ons iets vertellen over de excursies die je hebt gedaan?
Kabalebo: diverse excursies gedaan. Zeer afwisselend. Nachtwandeling is mooi en spannend, maar je ziet weinig dieren. Ocelot tour; leuk om ocelot te zien, maar jammer dat ze de beesten voeren/lokken. Excursies in de korjaal erg mooi, dan zie je het meeste!
Raleighvallen: mooie tocht naar de Voltzberg, voldoende uitdagend voor de gemiddelde loper. Ook 's nachts met de korjaal het water op geweest met enthousiaste gids. Sensatie! Slangen en kaaimannen zoeken/vangen. Erg leuk!

Wat vind je van de organisatie van de reis? 
Goed contact met reisorganisatie bijvoorbeld toen we aangaven dat we teleurgesteld waren dat er geen zwembad was in het hotel. Dit werd meteen goed opgelost. Wij kregen ook een boekje met de activiteiten per dag duidelijk aangegeven.
Organisatie bij Kabalebo geweldig denk aan lunches geregeld onderweg, vega eten en informatievoorziening voor de volgende dag. Jammer dat we de taxi naar het vliegveld voor Kabalebo zelf moesten betalen en regelen. Dat vind ik minder goed passen bij een all inclusive reis.

Wat mogen ze volgens jou absoluut niet missen op deze reis? 
Een aanrader is Kabalebo! Je betaalt wat meer, maar dit is het dubbel en dwars waard. Prachtige locatie, luxe en midden in de natuur. Zeer goede organisatie en ervaren gidsen.
 


Suriname reizen - Uitzicht van je huisje op KabaleboSuriname reizen - Misty mountain op KabaleboSuriname reizen - Bootjes in een bootSuriname reizen - In de uitgeholde boomstam op weg naar RaleighvallenSuriname reizen - Aankomst op KabaleboSuriname reizen - Ara in de boomSuriname reizen - Een grote spin