Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Saskia Kremer-Duurhoud - 28-09-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat is je eerste reactie als je denkt aan je vakantie?
Waanzinnig

Kun je ons iets vertellen over de accommodaties op deze reis? 
Danpaati sprong eruit en Bigipan was erg basic, maar volgens verwachting. Hosta Appartement als uitvalsbasis in Paramaribo was perfect. Zeer ruim appartement en goede keuken voor ontbijt en dinner.

Kun je ons iets vertellen over de excursies die je hebt gedaan? 
Paramaribo: citytrip was een perfect begin om de achtergrond en historie van het land te leren kennen
Brownsberg: goede begin van de vakantie om te wennen aan wandelen in het oerwoud.
Danpaati: uitgebreide boswandeling als extra gedaan en dit was top. Daarnaast is het een heerlijke plek om tot rust te komen.
Raleighvallen (Fungu eiland): fijne afgelegen locatie in een natuurreservaat. Geweldige wandeling naar de top van de Voltzberg, maar dit is niet voor onervaren wandelaars. 
Bigipan: Fantastische natuur en vogels spotten. Ook een compleet ander landschap van Suriname met alle rijstvelden, erg leuk en interessant

Wat vind je van de organisatie van de reis? 
Top. Strak geregeld, zelfs naar Nederlandse maatstaven. Gidsen altijd op tijd, veel contact en afstemming onderling voor optimale transities. Informatievoorziening erg goed verzorgd. Alles zeer duidelijk.

Wat mogen ze volgens jou absoluut niet missen op deze reis? 
Het binnenland van Suriname is geweldig. Varen in een korjaal, wandelen in het oerwoud, zwemmen in de rivier, prachtige uitzichten en zonsopkomsten met vogelconcerten. Hoogtepunt was 10 dagen aaneengesloten op trip naar diverse locaties in het binnenland.
 


Suriname reizen - Dorpswandeling in dorp Dan Suriname reizen - Dieren in Suriname, een LuiaardSuriname reizen - Zonsondergang bij Danpaati River LodgeSuriname reizen - BigipanSuriname reizen - Zonsondergang op het meerSuriname reizen - De DijkSuriname reizen - Diana strandSuriname reizen - Onderweg naar Bigipan